Konstantin Gikas

1 2 3 22

Ζητείται αντιπρόσωπος στη Γερμανική αγορά, από Ελληνική βιοτεχνία, για την προώθηση πρωτότυπου προϊόντος, στο χώρο των κομμωτηρίων.

Η βιοτεχνία είναι καταξιωμένη στην Ελληνική αγορά και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα κομμωτήρια. Παρέχουμε πολύ καλό ποσοστό επί των πωλήσεων. Ο υποψήφιος-α, θα πρέπει να γνωρίζει τη γερμανική γλώσσα και να είναι από 26 έως 40 ετών. Δεν χρειάζεται κεφάλαιο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 0030 2310 444120—κ.Αντώνης Αυγητίδης

like & share:

Τι είναι η κάρτα TRIGONO.

Πολλοί μας ρωτούν: Τι είναι η κάρτα TRIGONO;

Σίγουρα, όλοι μας έχουμε στο πορτοφόλι μας κάποια κάρτα αγορών από ένα κατάστημα, με την οποία συγκεντρώνουμε πόντους, που εξαργυρώνονται.

Η κάρτα TRIGONO είναι περίπου το ίδιο ΜΟΝΟ με μια μεγάλη και πρωτότυπη διαφορά.

Με την κάρτα TRIGONO μπορείτε να έχετε επιστροφή χρημάτων, ΟΧΙ μόνο από αγορές που προέρχονται από είδη της επιχείρησής μας, αλλά και από περισσότερα των 70.000 (!) συμβεβλημένων καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.

ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Με την εφαρμογή, που θα σας στείλουμε στο κινητό σας, πληροφορείστε απλά και άμεσα για όλα τα καταστήματα της περιοχής που βρίσκεστε, σε εσωτερικό και εξωτερικό, στα οποία μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και να τη χρησιμοποιήσετε.

Περισσότερες πληροφορίες στο E-mail : kostas@gikas.net

like & share:

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Τι κρίμα αλήθεια. Να γεννιόμαστε με προδιαγραφές να γίνουμε κατά χάριν Θεοί, και εμείς πεισματικά να επιμένουμε να γίνουμε και να παραμείνουμε έως το τέλος της ζωής μας, άνθρωποι των ανθρώπων.

Παγιδευμένοι στις εφήμερες απολαύσεις, στην ικανοποίηση των αισθήσεων, τρέφοντας τον εγωισμό μας, αλλά και Weiterlesen

like & share:

Let’s make Greece the best place to do business! Business creates jobs! (Prem Watsa)

www.sev.org.gr : PDF

Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ (31/5/17), και με την ευκαιρία συμπλήρωσης 110 χρόνων ζωής του ΣΕΒ, ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Φέσσας έκανε μια εκτενή αναφορά στο παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον του Συνδέσμου, και της συμβολής του στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Ο ΣΕΒ είναι σταθερά προσανατολισμένος και εργάζεται διαχρονικά με όλες του τις δυνάμεις υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας μας, υπέρ του συνεχούς εκσυγχρονισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, της εργασίας, της παιδείας και της δικαιοσύνης, υπέρ της εγχώριας αναγέννησης της βιομηχανίας και της ενίσχυσης της εξαγωγικής δυναμικής της χώρας, και τέλος, υπέρ του μετασχηματισμού της παραγωγικής βάσης της χώρας στο πλαίσιο μετάβασης της παγκόσμιας οικονομίας στην 4η τεχνολογική βιομηχανική επανάσταση.

Ο ΣΕΒ προσβλέπει σε μια Ελλάδα ανταγωνιστική, με ελεύθερες αγορές, με χαμηλή και σταθερή φορολογία, με αποτελεσματική δημόσια διοίκηση Weiterlesen

like & share:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 30%

Οι κάτοχοι της κάρτας TRIGONO μπορούν από σήμερα να αγοράζουν εικόνες και άλλα εκκλησιαστικά είδη π.χ. θυμίαμα, καρβουνάκια κλπ. από το κατάστημα Ζερβόπουλος στην Νυρεμβέργη, Am Plärrer 9, 90443 Nürnberg, Tel. 0176 43632007 με εκπληκτική 30% έκπτωση + 2 CB (CashBack, επιστροφή χρημάτων) + 2,5 SP (Shopping Point).

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα trigono : Στείλτε το ονοματεπώνυμό σας με SMS στο 017 17 263 262  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

like & share:

Ερμηνεία του Σχ. Προεδρικού Διατάγματος για τη «Θέσπιση χρήσεων και δραστηριοτήτων εντός του Ιερού χώρου των Μετεώρων» από την Κίνηση Πολιτών «Μετέωρα για όλους»

Τον προηγούμενο μήνα γίναμε όλοι μάρτυρες ενός γεγονότος, που έχει ήδη πάρει μεγάλες διαστάσεις στον τόπο μας. Κατά την προετοιμασία διεθνούς αθλητικής συνάντησης που θα λάμβανε χώρα στα Μετέωρα αποκαλύφθηκε ένα σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος το οποίο έχει ως στόχο να ορίσει την τύχη του τόπου μας, εν αγνοία των πολιτών του. Όπως αποδείχτηκε μάλιστα, η Δημοτική αρχή και η Περιφέρεια, ενώ τους είχε γνωστοποιηθεί εδώ και πολύ καιρό το έκρυβαν από τους πολίτες μέχρι τελευταία στιγμή!

Συγκεκριμένα το Σχέδιο Π.Δ απαγορεύει:

Άσκηση επαγγελματικών δραστηριοτήτων (άρθρο 5)

Η απομάκρυνση των μικροπωλητών εκτός του χώρου των Μετεώρων σημαίνει την οικονομική καταστροφή τους. Δέκα τουλάχιστον οικογένειες που ζούνε από αυτή τη δραστηριότητα οδηγούνται στην ΑΝΕΡΓΙΑ. Πως θα επιβιώσουν αυτές οι οικογένειες;

Μη επιτρεπόμενες δραστηριότητες (άρθρο 1-παρ.8)

Με την απαγόρευση της βιντεοσκόπησης και της φωτογράφισης, ένας τεράστιος κλάδος εμπορικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων βρίσκει τείχος και Weiterlesen

like & share:

ΤΑ ΜΜΕ εχαρακτήριζαν τις „συζητήσεις“ για τα „Νέα Μέτρα“ στο Κοινοβούλιόν μας, ως …“χαμό στην Βουλή“ !

του Παναγή Ι. Σιμωτά,
συνταξιούχου Οικονομολόγου/ επιχειρηματία !

ΚΑΙ ΤΙ δεν ακούσθηκε, στο „Ναόν της Δημοκρατίας“ μας, για μια φορά ακόμα! Τι δεν ηκούσθη!!
Οποίον μεγαλείον…“ευγενών“, μακράν… κάθε αναλήθειας, κάθε…υποκρισίας, ειρωνείας και υπερβολής, αντιπαραθέσεων!
ΜΕΧΡΙ και η… Ποίηση επιστρατεύθηκε!

ΜΕ… αξιοζήλευτες… ενδυματολογικές αναφορές!!
Η ΠΙΚΡΗ, πάντοτε όμως ΦΙΛΤΑΤΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, παραμένει: ΧΙΛΙΕΣ φορές πιο „σκληρά“ να ήταν Weiterlesen

like & share:

Μια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές

Προσφορά μόνο για κατόχους της TRIGONO – CASHBACKcard
12.00 EUR δωρεάν μεταφορικά

από 14.80 EUR

Μια συνηθισμένη μέρα. Ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος. Τη βιώνει σε τρεις ξεχωριστές πραγματικότητες. Ένα φανταστικό σενάριο για μια τριχασμένη προσωπικότητα. Μια πιθανολογία της καθημερινότητας, όπου ο συγγραφέας δείχνει με περιγραφικό τρόπο πως η ζωή μας εξαρτάται από τη στάση μας και όχι από τις συνθήκες ή τα γεγονότα που ζούμε. Ένα ασυνήθιστο, πρωτότυπο βιβλίο που θα σας προβληματίσει τόσο ώστε να θελήσετε να μάθετε περισσότερα και τότε ξαφνικά οι πληροφορίες θα έρθουν Weiterlesen

like & share:
1 2 3 22
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ – ALL
Bonus Karte
Εργασία στη Γερμανία
JoyRadio
Αγγελίες