6ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

6ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

imimarathonios_web22-5-2016 στην Αρνισσα-Πέλλας
Η μεγάλη γιορτή πλησιάζει!!!!!!

Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι προετοιμασίες για τις εκδηλώσεις στα πλαίσια του 6ου Ημιμαραθωνίου λίμνης Βεγορίτιδας, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν γιορτή αθλητισμού και εθελοντισμού, αλλά και ακόμη μια ευκαιρία για συζήτηση και προβληματισμό για την ανάπτυξη της περιοχής την οποία δεν πρέπει στην περιοχή να μείνει ανεκμετάλλευτη.

-Την Παρασκευή 20/5/2016 ώρα 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Άρνισσας θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη της Βεγορίτιδας μέσω του Αθλητισμού και του Τουρισμού».
Εισηγητές είναι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, Επικεφαλής φορέων του αθλητισμού, του τουρισμού και του αγροτικού τομέα, καθώς και επιχειρηματίες.

Σε αυτή την ημερίδα Σύλλογοι και Φορείς της περιοχής Βεγορίτιδας έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν προτάσεις για την βελτίωσή των υποδομών που απαιτούνται για την πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής μας πολιτισμικά και τουριστικά.

-Το Σάββατο 21-5-2016 ώρα 6 – 9 μ.μ. στο Πνευματικό κέντρο της Άρνισσας θα πραγματοποιηθεί η γιορτή εθελοντισμού η οποία περιλαμβάνει σχετική ομιλία, παράδοση στους εθελοντές της ομοιόμορφης ενδυμασίας (μπλουζάκια), ανάθεση καθηκόντων και ψυχαγωγία με την εμψυχώτρια Χρύσα Αλεξάκη.
Τις ίδιες ώρες, στο προαύλιο του Πνευματικού κέντρου θα παρατεθεί pasta party για τους δρομείς που θα παραλάβουν τους αριθμούς συμμετοχής τους το απόγευμα του Σαββάτου 6 – 8 μ.μ.

-Την Κυριακή 22-5-2016 στις 9.30 π.μ. μπροστά από το Δημοτικό κατάστημα Άρνισσας θα δοθεί η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου, του δρόμου των 5 χλμ και του αγώνα των 1.000 μέτρων για παιδιά.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.runningnews.gr.
Σε όλους του δρομείς που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί για πρώτη φορά συλλεκτικό μετάλλιο με ανάγλυφη παράσταση της λίμνης Βεγορίτιδας, καθώς επίσης και αναμνηστικό μπλουζάκι, ενημερωτικό φυλλάδιο για την Βεγορίτιδα, φρούτα, νερό κλπ.
Στον χώρο του τερματισμού θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με εδέσματα από τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Άρνισσας και από γυναίκες της Άρνισσας και όλης της περιοχής .

Οι Διοργανωτές και ο Δήμος της Έδεσσας καλούν όλους τους κατοίκους της περιοχής να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του 6ου Ημιμαραθωνίου Βεγορίτιδας και να απολαύσουν τον αγώνα, την εξαιρετική φυσική ομορφιά και τη ζεστή φιλοξενία των εθελοντών και των κατοίκων της περιοχής.

Σημαντική η βοήθεια όλων των χορηγών για την πραγματοποίηση του αγώνα με τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους της διοργανωτικής επιτροπής.

 

Categories: Έδεσσα

About Author