„Γεύματα … ζωής“ και „Μια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές“

„Γεύματα … ζωής“  και   „Μια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές“


miamera

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες της εφημερίδας μας, με χαρά σας ανακοινώνουμε πως στο βιβλιοπωλείο μας προστέθηκαν δύο καινούργιοι σημαντικοί τίτλοι βιβλίων, του αξιόλογου συγγραφέα και αρθρογράφου της εφημερίδας μας Δημήτρη Νομικού, και μάλιστα σε τιμές Ελλάδος, ήτοι:

„Γεύματα … ζωής“  (9,80 EUR)   και   „Μια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές“  (14,80 EUR).

Για μεταφορικά εντός Γερμανίας επιβάρυνση 2.50 EUR/Πακέτο
Παραγγελίες: Demokrit Buchhandlung – 90443 Nürnberg – Am Plärrer 9.
Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε τα βιβλία τηλεφωνικώς στο: 0911/264354 ή με Ε-mail στο kostas@gikas.net

 

Περιγραφή των βιβλίων

Το Σεπτέμβριο του 2010 εκδόθηκε το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο Mια μέρα, μια ψυχή, τρεις ζωές” από τις εκδόσεις Κριτονού.

Μια συνηθισμένη μέρα. Ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος. Τη βιώνει σε τρεις ξεχωριστές πραγματικότητες. Ένα φανταστικό σενάριο για μια τριχασμένη προσωπικότητα. Μια πιθανολογία της καθημερινότητας, όπου ο συγγραφέας δείχνει με περιγραφικό τρόπο πως η ζωή μας εξαρτάται από τη στάση μας και όχι από τις συνθήκες ή τα γεγονότα που ζούμε. Ένα ασυνήθιστο, πρωτότυπο βιβλίο που θα σας προβληματίσει τόσο ώστε να θελήσετε να μάθετε περισσότερα και τότε ξαφνικά οι πληροφορίες θα έρθουν από παντού. Όταν είσαι έτοιμος, το σύμπαν φροντίζει τη συνέχεια.

Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο μου με τίτλο Γεύματα… ζωής από τις εκδόσεις Κριτονού.

Μπήκα εδώ μέσα για να φάω ένα πιάτο φαγητό, προσκαλεσμένος από αυτόν που αποδείχτηκε ο αρχιμάγειρας όχι μόνο της γευσιγνωσίας, αλλά και του πως και του γιατί της ζωής μας. Ένας σεφ, ο οποίος ξεδίπλωσε μπροστά στα μάτια μου τα μεγαλύτερα μυστικά του μαγειρέματος όλων των επιθυμιών μας, των προσδοκιών μας και του τρόπου για να τις αποκτήσουμε. Έφτασε ένα γεύμα για να μου δείξει το πόσο ελλιπή αντίληψη είχα για το πως λειτουργούμε ως άνθρωποι. Αυτά είναι γεύματα ζωής που αξίζουν, για να γνωρίσουμε όλοι το τι και το πως πρέπει να παραγγέλνουμε, ώστε να απολαύσουμε ότι καλύτερο πραγματικά μας αξίζει.

About Author