ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ του 2 0 1 7 !!!

Π Ρ Ω Τ Ο Χ Ρ Ο Ν Ι Α του 2 0 1 7 !!!

του Παναγή Ι. Σιμωτά,
συνταξιούχου Οικονομολόγου/ επιχειρηματία !

ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ : Στους Μήνες, στις Εβδομάδες, στις μέρες του Νέου Χρόνου, να βρεθεί τρόπος ώστε, ένα πολύ μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων να μπορούν πάλι να υπερηφανεύονται ότι είναι Έλληνες και να μην αισθάνονται, απέναντι σε όσους τόσα πολλά μας οφείλουν, όπως σήμερα, δυστυχώς, έχουν “πεισθεί” πως οφείλουν να αισθάνονται : Υπερ-χρεωμένοι, υποχρεωμένοι, υποτελείς, πολύ “μικροί” για να αντιτάξουν την πάλαι ποτέ προσωπική, οικογενειακή, Εθνική τους αξιοπρέπεια!

ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ πολύ λιγότερο προσβεβλημένοι, εξουθενωμένοι, αδικημένοι, ποδοπατημένοι, προδομένοι!
ΕΥΧΟΜΑΙ όπως και επί τέλους, οι όποιοι Πολιτικοί μας Διαχειριστές, καταλάβουν το βάθος και την έκταση του Δράματος που ακόμα παίζεται στις πλάτες του Ελληνικού λαού ! Μιας τραγωδίας, με δημιουργούς και πρωταγωνιστές, εκείνους οι οποίοι, τόσες φορές, ορκίσθησαν να τους υπηρετήσουν πιστά!
ΕΥΧΟΜΑΙ στους υποφέροντες άνεργους, υπερχρεωμένους, κυνηγημένους, “γυμνούς και ανάρβυλους”, απελπισμένους συμπατριώτες μας, όπως ο Νέος Χρόνος τους κρατήσει “όρθιους” και τους δώσει το δικαίωμα, ρεαλιστικά, να ελπίζουν!
Να ΕΧΟΥΝ λόγους να συνεχίζουν να αναπνέουν!
ΝΑ ΕΧΟΥΝ λόγους να ακούνε τις όποιες και των όποιων ευχές, για “αγάπη, χαρά, ευτυχία” κλπ., χωρίς να νοιώθουν, όπως και δικαιολογημένα νοιώθουν σήμερα, ότι κάποιοι τους … δουλεύουν, τους ειρωνεύονται, τους υβρίζουν!
ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΙΝΑ, η ολική στέρηση από τα βασικότερα αγαθά, δεν δέχεται ευχές παρά ΜΟΝΟΝ για ΥΓΕΙΑ και για το μοναδικό της ΦΑΡΜΑΚΟ : Το απαραίτητο, για την προστασία της υγείας τους, για την αξιοπρεπή διαβίωση- επιβίωσή τους, ΧΡΗΜΑ! ΔΕΝ θα κουρασθώ να το επαναλαμβάνω!!
ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ λοιπόν εύχομαι Υγεία και Αγάπη αρκετή, για να προσφέρουν στους μη έχοντες!
ΣΤΟΥΣ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΕΣ, εύχομαι ό,τι θα ήθελαν και δυστυχώς δεν έχουν, προκειμένου να προστατεύσουν και να διατηρήσουν την όποια υγεία τούς έχει απομείνει!
ΣΤΟΥΣ όποιους και όσους ενόχους- προδότες Πολιτικούς μας, εύχομαι να καταλάβουν, επι-τέλους, το μέγεθος των εγκλημάτων τους κατά του Ελληνικού Λαού, κατά του Ελληνικού Έθνους!
ΑΝ ΟΝΤΩΣ καταλάβουν, αν τούτο εμπεδώσουν, αν έτσι ο Θεός τους φωτίσει, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, πολλά μπορούν να αλλάξουν ! Τουλάχιστον για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!

About Author