ΟΠΩΣ θα έχετε διαπιστώσει …

ΟΠΩΣ θα έχετε διαπιστώσει,

του Παναγή Ι. Σιμωτά,
συνταξιούχου Οικονομολόγου/ επιχειρηματία !

ο τόσο γνώριμος προ-εκλογικός “ΑΓΩΝ” της διασφάλισης Θώκων… και μόνο, παντί τρόπω, πάλι και πάλι, έχει αρχίσει να… “φουντώνει”!

ΣΤΑ τεράστια Χρηματο-οικονομικά μας προβλήματα, οι προτάσεις-απαντήσεις που δεν προσβάλλουν την νοημοσύνη του μέσου Πολίτου, από όποια χείλη, από όποια “πηγή” κι’ αν αυτές προέρχονται (Προσοχή : Εφ’ όσον “εκεί” υπάρχει κάποια… πιθανότητα εκλογής και συνεπώς πιθανής… υποχρέωσης εφαρμογής των προτεινομένων-υπεσχημένων!!) εξώφθαλμα, προκλητικά, παντελώς απουσιάζουν!

ΜΕ αριθμούς, με αλήθειες, με γεγονότα, με παραδείγματα, με αποδείξεις, με μαθηματικά και ανθρώπινα δυνατά, τεχνοκρατικά, επαρκώς μελετηθέντα- διερευνηθέντα – στοιχειοθετηθέντα, ρεαλιστικά και υπεύθυνα συμπεράσματα!

ΣΤΟ παρά πέντε νέων περιπετειών, νέων πειραμάτων, νέων “πηδημάτων θανάτου” δείχνουμε να βρισκόμαστε πάλι, πάλι και πάλι, άχρηστοι “κολυμβητές” χαμένοι … μισοπέλαγα!

ΜΕ “σωσίβια” που ξεφουσκώνουν και σταματούν να μας κρατούν στην επιφάνεια, μόλις και από όποιαν απόσταση, έτσι θελήσουν, έτσι αποφασίσουν, οι εταίροι-δανειστές μας!!!

About Author