Ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας Εμίλια Ρομάνια

Ανακοίνωση της Ελληνικής Κοινότητας Εμίλια Ρομάνια

Αγαπητά Μέλη και Αγαπητοί Φίλοι

Η Κοινότητά μας παρακολουθεί με θλίψη και  προσοχή τις πρόσφατες, δυσάρεστες ειδήσεις σχετικά με τις πυρκαγιές που έπληξαν την Αθήνα και βρίσκεται κοντά σε όσους έχασαν τα σπίτια τους, τα μαγαζιά τους, την περιουσία τους.

Γι’ αυτό λοιπόν τον λόγο το Διοικητικό Συμβούλιο, αποφάσισε να υποστηρίξει  την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης χρημάτων, που έχει ήδη ξεκινήσει από Τετάρτη η Ενορία Αγίου Δημητρίου της Μπολόνια. Έτσι θα  εκφράσουμε, με μια μόνο φωνή, ανακούφιση και υποστήριξη.  Ο τρόπος βοήθειας είναι εύκολος: όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν  μπορούν να καταθέσουν το επιθυμητό ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, χωρίς καμία διαφορά μεταξύ τους, με την αιτιολογία “Aiuti per Atene”:

– IBAN (Parrocchia San Demetrio di Bologna) Monte dei Pasci di Siena:

IT41N0103002400000004712825

– IBAN (Comunità Ellenica dell’Emilia Romagna) Banca Popolare San Felice Sul Panaro:

IT 79 F 05652 02400C C0130022833 

Η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2018. Θα υπάρχει η δυνατότητα  υποβολής χρημάτων και κατά τη διάρκεια της φετινής  Festa dellUva.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας , η Ελληνική Κοινότητα της Εμίλια Ρομάνια θα προσθέσει και αυτή το ποσό που επιθυμεί  και μαζί με την Ενορία του Αγίου Δημητρίου θα εντοπίσει τις ιδιαίτερες καταστάσεις στις οποίες θα δοθούν τα χρήματα, ξεκινώντας από τοπικούς συλλόγους και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Διαδώστε αυτή την πρωτοβουλία σε φίλους και γνωστούς, ώστε να μπορέσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ελπίζουμε πως με τη δική σας βοήθεια και ευαισθητοποίηση θα καταφέρουμε να δώσουμε μια μικρή βοήθεια στους ανθρώπους και στις οικογένειες που χτυπήθηκαν από αυτή την έκτακτη κοινωνική και περιβαλλοντική ανάγκη.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Η Πρόεδρος                                           Η Γραμματέας

Έλενα Μέτσιος                                      Παναγιώτα Σταματοπούλου

About Author